Välj en sida

Byggnadsställningar Trelleborg

Uthyrning, montering & demontering av byggnadsställningar i Trelleborg

R.S Bygg & Ställningar

Varmt välkommen till R.S Bygg & Ställningar! Vi levererar säkra byggnadsställningar till privatpersoner och företag i Trelleborg med omnejd. Självfallet monteras ställningarna av ställningsbyggare som innehar såväl utbildning som kunskap och erfarenhet inom arbetsområdet. Vi erbjuder en kostnadseffektiv process utan att det påverkar kvalitén på arbetet.

Utöver byggnadsställningar erbjuder vi även en andra tjänster. Hos oss finns resurserna för att utföra mindre snickeriarbeten, stubbfräsning och nerskärning av oljetankar. Mer om våra tjänster kan du läsa HÄR. Har du några frågor eller funderingar? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Vi finns för dig i Trelleborg och resten av Skåne!

Byggnadsställningar

De byggnadsställningar som vi använder oss kommer från HAKI, en ledande leverantör inom branschen. Ställningarna uppfyller alla krav på säkerhet och självklart besitter vi också den utbildningen som krävs för att sköta monteringen. Vi är det självklara valet för dig i Trelleborg!

Nöjda kunder

Självklar är det vår vision att alla kunder som tar del av våra tjänster ska känna sig helt nöjda efteråt. Vi försöker alltid tillgodose dina behov och önskemål oavsett vilken typ av arbete det gäller. Till rätt pris, på rätt plats och inom rätt tid är vårt tillvägagångssätt. Och självklart en härlig service. 

Vi finns i Skåne

Vår ambition är att kunna stå till tjänst för alla i hela Skåne som är i behov av våra tjänster, vare sig du befinner dig i Trelleborg eller någon annanstans.  Är du intresserad av vad vi har att erbjuda? Kontakta oss redan idag! Hos oss får du en helhetslösning med både montering och demontering.

Vill ni veta mer?