Välj en sida

Stubbfräsning Ystad

Våra tjänster

Trots att vi är specialiserade inom byggställningar så finns hos oss kunskap och erfarenhet från andra arbetsområden. Vi har kompetenta hantverkare som kan utföra stubbfräsning, nedskärning av oljetankar och snickeriarbeten.

Stubbfräsning
Till oss kan du vända dig för att få hjälp med stubbfräsning, vi har utrustningen och kunskapen för att utföra ett fläckfritt arbete. Vi ser till att hela stubben försvinner från marken.

Nedskärning av oljetankar
Har ni en oljetank där hemma som ni inte längre har någon användning av. Låt oss göra jobbet, vi ser till att oljetanken töms på ett säkert och tryggt tillvägagångssätt.

Snickeriarbete
Vi har varit erfarenhet från mindre snickeriarbeten och kan hjälpa dig med allt från renoveringar till nyproduktioner. Kontakta oss med dina visioner redan idag, så ska vi göra allt för att förverkliga dem.

Kontakta oss redan idag!
Vi erbjuder våra tjänster i Ystad och runtomkring resten av Skåne. Skulle du vara intresserad av vad vi har att erbjuda är du varmt välkommen att kontakta oss, likaså om du skulle ha några frågor eller funderingar kring våra tjänster. Nedskärning av oljetankar, snickeriarbeten och stubbfräsning för dig i Ystad.

HÄR kan du läsa mer om våra byggställningar!

Vill ni veta mer?